Hlavní obsah

Na semináři firmám poradí, jak udržet krok s konkurencí

Novinky, Martina Surynková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte nové obchodní partnery? Nabízíte své služby na internetu? Provozujete e-shop? Spolupracujete se zahraničními společnostmi? Sledujete nové trendy? Chcete být i nadále konkurenceschopní? Pak určitě víte, že je zapotřebí mít svoji konkurenci stále "pod dohledem". Jak? O tom více na semináři.

Foto: Martina Surynková

Competitive Intelligence

Článek

BIC Plzeň, partner sítě Enterprise Europe Network, pořádá 6. listopadu od 9.00 v Parkhotelu Plzeň bezplatný seminář s názvem Competitive Intelligence: Udržte krok s konkurencí. Cílem semináře je přiblížit problematiku Competitive Intelligence a získané poznatky použít v praxi. Dozvíte se, které informační zdroje jsou pro vás klíčové, jak efektivně sbírat a vyhodnocovat informace, či jak využít dostupné nástroje v boji proti konkurenci – a i třeba to, co se konkurence po pár kliknutích snadno dozví o vás.

Na interaktivním semináři, kterým obsahově provedou PhDr. Jan Černý a Mgr. Matyáš Urbánek, DiS., odborníci z řad CI specialistů, budou probírána témata jako význam, využití a zapojení CI postupů a metodiky ve firemních procesech, informační, faktografické a legislativní zdroje, či jak sledovat technologické trendy. Vše je doprovázeno praktickými příklady a ukázkami, a tak budete mít možnost si nově nabyté informace okamžitě vyzkoušet v praxi. Zdánlivě známé a samozřejmé věci tak dostávají nový rozměr při aplikaci na skutečné příklady firem.

V případě zájmu o účast naleznete přihlášku a pozvánku s podrobnějšími informacemi na stránkách www.bic.cz. Zájemci se také mohou obracet přímo na Martinu Surynkovou (tel. 377 235 379, e-mail surynkova@bic.cz).

Účast na semináři je bezplatná. Akce se koná v rámci aktivit sítě Enterprise Europe Network, která je spolufinancována z Rámcového programu EU pro konkurenceschopnost a inovace (CIP) a podporována Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám