Hlavní obsah

Na putování Slováckem zve miniveletrh cestovního ruchu v Uherském Hradišti

Novinky, Renáta Polišenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začněte své letošní putování Slováckem na III. Miniveletrhu cestovního ruchu. Přijďte ve čtvrtek 21. března Jezuitské koleje na Masarykovo náměstí a prohlédněte si nové turistické nabídky regionu Slovácko. Užijte si kulturní program, soutěže i ochutnávku vín a krajových specialit.

Foto: Renáta Polišenská

III. miniveletrh cestovního ruchu Slovácko

Článek

Region Slovácko v Uherském Hradišti – sdružení pro rozvoj cestovního ruchu zve na III. Miniveletrh cestovního ruchu Slovácka. Uskuteční ve čtvrtek 21. března od 10.00 do 17.00 hodin v Uherském Hradišti ve Slováckém centru kultury a tradic.

Stejně jako v minulých letech zde budou mikroregiony, města a soukromé subjekty představovat nové turistické nabídky na sezónu 2013. Návštěvníci se mohou, kromě jiného, těšit na novinku letošní sezony -  expozici Živá voda na Modré, dozví se řadu informací k připravovanému 1150. výročí příchodu Cyrila a Metoděje na Velehradě.

Zajímavá bude jistě i  nabídka řady dalších subjektů z oblasti cestovního ruchu, které se zde představí – např. Baťův kanál, KOVOZOO, Aktík Bukovina, lázně z Ostrožské Nové Vsi, Zámek Napajedla, Park Rochus, Balony.eu, Centrála cestovního ruchu Východní Morava a další. Ve Felixově sále bude v průběhu celé akce promítána série cestopisných filmů, která návštěvníky obrazovou formou zavede na nejkrásnější a nejzajímavější místa Slovácka.

Tradici regionu zde budou zastupovat i řemeslníci z projektu Tradiční výrobek Slovácka. A soutěž o zajímavé ceny, ochutnávka vín a krajových specialit jsou na miniveletrhu již neodmyslitelnou tradicí. "Pokud bude přát počasí, turistickou sezónu odstartuje let balónu z Masarykova náměstí," pozval na akci tajemník sdružení Region Slovácko Mgr. Josef Hapák.

Reklama

Výběr článků

Načítám