Hlavní obsah

Na parketu řádili kovbojové a indiáni

Novinky, Martina Sihelská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve Stříbře právě probíhá základní taneční kurz, který vedou manželé Naďa a Pavel Cíchovi z Dance Stod.

Foto: Martina Sihelská

První prodloužená tanečníků ve stříbrském kulturním domě.

Článek

Na první prodlouženou zvolili téma Divoký západ. Na parketu se tak v úterý 9. října střídali indiáni, kovbojové i krásné tanečnice.

„Je to dobré, tanečnici Adélu mám šikovnou, vůbec se vzájemně nepošlapeme. Nechá se dobře vést. Doma jsem trochu improvizoval, nějaké oblečení mám své, akorát vestu jsem si půjčil od kamaráda," smál se účastník kurz Václav Polánka ze Stříbra.

Maminky své ratolesti pečlivě sledovaly. „Mám tu dceru, a jak ty tanečníky pozoruji, hned bych také skočila na parket. Ani nevím, proč já jsem vlastně nechodila do tanečních, teď toho lituji. Je to pěkné, umět tančit. Adélce to moc sluší, je úžasné vidět, co už umí za tance, a vidím, že ji to opravdu baví. Mají suprové taneční mistry," uvedla maminka jedné z tanečnic Jiřina Mottlová.

Večer provázely také soutěže, tanečníci tančili s papírovými čepicemi, nebo koulemi mezi čely a pod bradou, nechyběl ani zajímavý kvíz. Další prodloužená se bude konat 6. listopadu a závěrečný ples 7. prosince.

Reklama

Výběr článků

Načítám