Hlavní obsah

Na novém obchvatu na Jablunkovsku se čelně srazily dva kamiony

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě jednotky hasičů zasahovaly ve středu 18. května na silnici mezi obcemi Návsí a Hrádek, kde se čelně srazily dva kamiony. Po nehodě na čerstvě otevřeném obchvatu bylo nutné vyprostit jednoho z řidičů.

Foto: HZS MSK

Nehoda na Jablunkovsku

Článek

"Informaci o nehodě obdrželo operační středisko hasičů ve středu v 10.15 hodin. Na místo vyjela jednotka Hasičského záchranného sboru Moravskoslezského kraje ze stanice v Třinci a jednotka dobrovolných hasičů z Mostů u Jablunkova. Přiletěl i vrtulník Letecké záchranné služby Ostrava," informoval por. Mgr. Petr Kůdela, tiskový mluvčí HZS Moravskoslezského kraje.

"Hasiči museli vystříhat pomocí hydraulických nůžek dveře kabiny, aby pak mohl řidič s jejich pomocí vystoupit - stěžoval si na bolest kolena po nárazu. Jeho a spolujezdkyni z druhého kamionu odvezla sanitkami rychlá záchranná služba. Hasiči použili na menší únik provozních kapalin na silnici sorbent," doplnil Petr Kůdela.

Událost si převzala Policie ČR k došetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám