Hlavní obsah

Na Martina do MARTINA aneb Trh podnikavých matek

Novinky, Adam Šimčík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 11. listopadu v 15.00 hodin přijede "Martin na bílém koni“ do žižkovské tréninkové kavárny Café MARTIN. Představí se zde začínající podnikatelky, které úspěšně absolvovaly kurz pro matky na mateřské dovolené.

Foto: Centrum MARTIN o.p.s.

Café MARTIN

Článek

Zároveň zde budete mít možnost poznat aktivity Centra MARTIN, jež tréninkovou kavárnu provozuje a stojí i za výše zmíněným kurzem pro maminky.

Nenechte si tak ujít jedinečnou příležitost, kdy na jednom místě můžete nakoupit originální šperky, férovou čokoládu, ručně vyráběnou keramiku, vynikající kávu, lahodné sirupy, originální prostírání a mnoho dalšího.

Pro nejmenší návštěvníky zde bude k dispozici dětský koutek s výtvarnou tvorbou. Malí umělci si budou moci domalovat připravené keramické polotovary a odnést si tak svůj vlastní výtvor.

Doporučujeme dětem obléci oblečení, které si mohou případně ušpinit.

Využijte možnost navštívit příjemné prostory Café MARTIN, udělat radost sobě nebo někomu dalšímu drobným dárkem, nebo se již můžete předzásobit na pomalu ale jistě se blížící Vánoce.

Sledujte nás na Facebooku: Vánoční trh aneb Martin na bílém koni přijede do Centra MARTIN, kde budeme průběžně představovat jednotlivé prodávající.

Další informace v Café MARTIN, Lupáčova 10, Praha 3, nebo na tel: 725 576 812.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám