Hlavní obsah

Na Letňáku 2017 se začíná koncertovat ve velkém. Hudební maraton odstartuje kapela Jelen

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká scéna Letňáku 2017 na Střeleckém ostrově zahajuje koncertní sezónu, která potrvá přes celé prázdniny až do konce září. První kapelou, která se objeví na pódiu, bude kapel Jelen s řadou vzácných hudebních hostů.

Foto: Libor Jaroš

Přesně po 381 dnech se cenou Anděl oceněná skupina Jelen vrátí na pódium v bezprostřední blízkosti Vltavy. Opět vystoupí na Střeleckém ostrově

Článek

V průběhu června můžete dále slyšet například Pražský komorní kytarový orchestr, Bigband Biskupská nebo navštivte Jazz Fest a spojte příjemnou hudbu s ochutnávkou kvalitního vína a jídla.

„Ačkoliv na Střeleckém ostrově jedeme již přes měsíc, pro někoho možná Letňák odstartuje až teď v červnu. Začínáme totiž s koncerty na Velké scéně, které pojedou až do konce září. Jako jedni z prvních si pódium letos odzkouší Jeleni, mladá a talentovaná kapela, která si navíc na ostrov přizvala i řadu hudebních hostů. Neváhejte tedy dorazit, a to v neděli 18. června, startujeme už v 17 hodin,“ uvedl šéf produkce Malostranské besedy David Pešek Dvořák. 

Velká scéna bude dále v červnu hostit sérii tzv. Promenádních koncertů. V pondělí 12. června v jejich rámci můžete slyšet Pražský komorní kytarový orchestr, následně 26. června pak Bigband Biskupská. Ten, kdo chce spojit hudební zážitek s tím gurmánským spojeným s popíjením kvalitního vína, ať zavítá na dvoudenní Jazz & Wine Fest, který se koná 16. a 17. června a kromě dobrého jídla a vína si může užít řadu hudebních vystoupení. Pozvání například přijali Top Dream Company, Cyrylik, Harmalek, Balkan Family a další.

„Pokračuje samozřejmě i Scéna Ponton. V červnu přivítá jména jako Andband, Radek Honc aka DJ Groovyluvah, Excelence, DJ IA, Jana Vaculíková & Band nebo Jan Nedvěd s Viktorem Macákem. Prostor dostane i večírek hudebního časopisu Headliner či akce Raggajungle.cz night Boat edition. Stále platí, že koncerty na Pontonu jsou pro všechny zcela zdarma,“ dodal David Pešek Dvořák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám