Hlavní obsah

Na Křižanském létu se představí Ivan Mládek a jeho Banjo Band

Novinky, Klára Hrušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V polovině července se v Křižanech představila skvělá zpěvačka Věra Špinarová, která si za svůj profesionální a ohromující výkon vysloužila bouřlivý a neutichající potlesk. Křižanské léto nyní pokračuje hudebně-zábavným pořadem Ivana Mládka a jeho Banjo Bandu.

Foto: archív

Ivan Mládek a jeho Banjo Band

Článek

Hudebně divadelní festival Křižanské léto na letošní rok připravil sedm samostatných akcí. Tři z nich jsou již úspěšně za námi - nyní nás čeká čtvrtá letošní akce. V úterý 26. července bude na programu hudebně-zábavný pořad plný humoru, scének, písniček a anekdot - to vše přiveze do Křižan Ivan Mládek a jeho Banjo Band, který letos slaví neuvěřitelných 50 let své existence .

V Křižanech se představí to nejlepší z Mládkova "panoptika" - vystoupí skvělí hudebníci i komici: Lenka Plačková, Lenka Šindelářová, Libuše Roubychová alias Libuna, Jan Mrázek, Vítězslav Marek či Zdeněk Kalhous.

Ivan Mládek je autorem více než 600 set písní, z nichž mnoho můžeme považovat již za písně zlidovělé. Přijďte si společně zazpívat písničky jako je Jožin z bažin či Prachovské skály a zasmát se u u nepolitického humoru ve scénkách a anekdotách ve stylu "čundrcountryshow".

Na co se ještě můžete v Křižanech letos těšit:

11.8. Wabi Daněk

11.8. Wabi Daněk 25.8. Jakub Smolík s kapelou

2.9. S Pydlou v zádech (divadelní představení, hrají: J. Dvořák, M. Hrubešová, R. Trtík a další)

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám