Hlavní obsah

Na Hadačku zavítá revival Michala Tučného i Jára Cimrman

Novinky, Jan Vodrážka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátek jara přivítají na Hadačce ve Výrově s divadelním spolkem TRUS a revivalem Michala Tučného.

Foto: Archiv spolku

TRUS

Článek

Trnovská umělecká společnost TRUS hrající hry trojice Cimrman - Smoljak - Svěrák sehraje detektivní komedii Vražda v salonním coupé na sále Kulturního domu na Hadačce ve Výrově v sobotu 21. března od 17 hodin.

Letos tomu bude již 30 let, co je TRUS na prknech ochotnického, amatérského divadla. Principálem je Petr Randa. Spolek se může pochlubit i povolením od samotných autorů, pánů Smoljaka a Svěráka, že mohou jejich hry nacvičit a zahrát před publikem, pod podmínkou, že výnos pokryje pouze náklady, nebo jej věnují pro dobročinné účely. Další zajímavostí, kterou se může TRUS pochlubit, je, že má i svého vlastního psychologa Dr. Karlovce. 

V sobotu 28. března zavítá do KD Hadačka ve Výrově Michal Tučný revival z Plzně. Zahraje zde od 20 hodin největší hity z repertoáru Michala Tučného i Fešáků.

Skupina působí na hudebním poli teprve dva roky a za tu dobu stihla navštívit různé části naší republiky, nejen Plzeňský kraj. V podání tohoto revivalu můžete slyšet slavné hity, jako například Prodavač, Blízko Little Big Hornu, Prodavač či Báječná ženská.

Reklama

Výběr článků

Načítám