Hlavní obsah

Muzeum papírových modelů pozve na den otevřených dveří

Novinky, Martina Váňová

Podzimní prázdniny v Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují začnou ve svátek 28. října dnem otevřených dveří - ten se uskuteční v rámci projektu Týden vzdělávání dospělých.

Foto: Martina Váňová
Článek

V letošním roce se Muzeum papírových modelů poprvé zapojilo do Týdne vzdělávání dospělých. Jedná se o celorepublikovou akci, která se koná na podporu vzdělávání v dospělosti. Po celé republice se v rámci projektu uskuteční stovky akcí v desítkách měst.

Muzeum papírových modelů v rámci projektu připravilo na středu 28. listopadu den otevřených dveří. Otevřeno bude po celý den až do 20 hodin. Od 17 hodin s řízeným programem.

V následujících prázdninových dnech bude Muzeum papírových modelů otevřeno do 17 hodin. Prázdninovým návštěvníkům nabídne stálou expozici s papírovou dílničkou, výstavu minimodelů, na které se podílelo několik desítek modelářů z Česka a Slovenska, krátkodobou výstavu mladých výtvarníků z regionu s názvem Pestrobarva aneb Mnoho různých prací na podzim.

Bude možné navštívit klubovou místnost místních sběratelů, ve které mimo jiné vzniká železniční model místního vlakového nádraží. Otevřeno bude mít také nově otevřená kavárna hned vedle muzea.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám