Hlavní obsah

Motocykl 2014 opět otevře své brány na holešovickém Výstavišti

Novinky, Jiří Cysař

Výstaviště v pražských Holešovicích bude začátkem března opět patřit milovníkům jedné stopy. Od čtvrtka 6. března do neděle 9. března zde proběhne již 18. ročník tradiční výstavy motocyklů, čtyřkolek a příslušenství Motocykl 2014.

Foto: Archiv pořadatele
Článek

Už za pár dnů v Praze vypuknou velké oslavy. Na výstavišti v pražských Holešovicích se bude od čtvrtka 6. do neděle 9. března opět konat tradiční veletrh Motocykl a s ním i největší česká soutěžní výstava motocyklových staveb a přestaveb Bohemian Custom Bike 2014.

Mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek a příslušenství se letos koná už po osmnácté a Bohemian Custom Bike oslaví kulatou desítku. Vůbec poprvé se tak na jedné ploše společně ocitnou ty nejlepší vítězné customy za celých 10 let trvání akce a s nimi i legendy české custom scény.

Už teď je jasné, že se do pražských Holešovic chystá podstatně více vystavovatelů z české motocyklové scény, než v minulých dvou letech. Expozice přivítají téměř 150 vystavovatelů na ploše přes 15 000 metrů čtverečních. K vidění zde bude více než 500 motocyklů. Návštěvníky nejvíce logicky zajímají „značky“. V Holešovicích bude kolem třiceti značek v čele se špičkami motocyklového trhu

Výstava otevře své brány ve čtvrtek 6. března v 10 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám