Hlavní obsah

Modern Talking Band se v rámci evropského turné představí i v Praze

Novinky, Petr Meckel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Thomas Anders se skupinou Modern Talking Band vystoupí 13. června v Praze ve Velkém sále Paláce Lucerna.

Foto: Petr Meckel

Modern Talking

Článek

Německá hudební skupina Modern Talking vznikla roku 1984. Bývají zařazováni do hudebních stylů eurodance, euro disco a synthpop. Modern Talking tvořilo duo Thomas Anders (zpěvák) a Dieter Bohlen (zpěvák, skladatel, textař a producent).

V 80. letech ovládli Modern Talking svět popu v Evropě, prodali více než 450 miliónů desek. Mezi jejich nezapomenutelné hity patřil například song "You're My Heart You're My Soul", "You Can Win If You Want", "Cheri Cheri Lady", "Brother Louie", "Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love)", nebo "Geronimo's Cadillac".

Dieter Bohlen se v současnosti věnuje projektu německé obdoby talentové soutěže Česko hledá Superstar. Thomas Anders nyní vystupuje se skupinou Modern Talking Band. Na koncertních pódiích tak hity zní pořád. 5. ledna 2013 vyprodala skupina halu Na Pasienkách v Bratislavě. V rámci evropského turné zavítá skupina i do Prahy.

Thomas Anders se kromě hudební scény věnuje i charitativní činnosti. Od listopadu 2008 je patronem Německého svazu na ochranu dětí.

Vstupenky na koncert jsou k dostání v distribuční síti Ticketpro.

Související témata:

Výběr článků

Načítám