Hlavní obsah

Modelingová Kráska Karolína Bubelová natočí nový hit Eduarda Parmy

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotografování a modeling - těmto činnostem se věnuje ve volném čase Karolína Bubelová. V nejbližších dnech by se měla stát nejen hlavní ženskou hrdinkou připravované foto kolekce Kráska a Zvíře, ale měla by také nazpívat novou písničku pražského hitmakera Eduarda Parmy.

Foto: Petr Pělucha

Karolína Bubelová během focení v kurovickém lomu.

Článek

Zatímco v civilním životě je sedmnáctiletá Karolína Bubelová studentkou Střední policejní školy v Holešově, ve volném čase "rázuje" už pár let po módním mole a navíc je jednou tváří prestižní pražské modelingové agentury.

Současně působí jako fotomodelka, kterou zvou ke spolupráci renomovaní fotografové. S jedním z nich nafotí ještě koncem léta foto kolekci Kráska a Zvíře.

"Inspirací  pro tuhle stylizovanou fotografickou kolekci je právě pohádka Kráska a zvíře - a já jsem moc ráda, že je do projektu zapojeno pár lidí z Národního divadla moravskoslezského  Ostrava - například režisér a umělecký šéf činohry tohoto divadla Peter Gábor ztvární postavu Zvířete, ale bude se také podílet na výběru kostýmů, masek a rekvizit.  Několik šatů bych měla mít i od pana Svozílka, který zapůjčí nádherné svatební šaty pro finální snímky... Spolupráce s takovými profesionály je vždy obohacující," říká Karolína Bubelová.

Už jako dítě se věnovala nejen atletice, působila také v mažoretkovém souboru, pěveckém sboru i amatérském divadle. Co se týče dalších současných aktivit, chtěla by Karolína Bubelové prorazit ještě v jedné disciplíně. V produkci pražského hudebního skladatele Eduarda Parmy se totiž rýsuje projekt, tentokrát hudební.

"Všechno je na samém začátku, a tak to nechci zakřiknout, nicméně doufám, že všechno klapne a já si splním jeden ze svých snů," dodala Karolína Bubelová.

Reklama

Výběr článků

Načítám