Hlavní obsah

Mladistvá dívka byla mezi třemi zadrženými při vloupání do vozidla

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v sobotu 29. ledna večer zadrželi při vloupání do vozidla v Praze-Žižkově tři osoby. Mezi zadrženými byla také mladistvá dívka.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Policisté dostali oznámení o vloupání do vozidla v sobotu krátce po 19. hodině. K vloupání mělo dojít v Roháčově ulici v Praze 3. Na místo okamžitě vyjelo několik policejních hlídek a na místě zadrželi tři pachatele, kteří se vloupali do staršího vozidla Renault.

K překvapení kriminalistů došlo při ověřování totožnosti. V trojici pachatelů se nacházela také mladistvá dívka, které ještě nebylo osmnáct let. Přesný věk pachatelů kriminalisté neuvedli.

„Dvou zletilým pachatelům bylo sděleno obvinění z trestného činu krádeže vloupáním a jedné dívce obvinění z provinění, protože se jedná o osobu mladistvou. Všichni tři obvinění byli po výslechu propuštěni na svobodu a mladistvou dívku si převzali rodiče,“ uvedla tisková mluvčí pražské policie Jana Rösslerová

Policie vyrozuměla také odbor sociální ochrany dětí a bude prověřovat, zda tito tři pachatelé nemají na svědomí další trestné činy.

Reklama

Výběr článků

Načítám