Hlavní obsah

Mladík před nezletilými sourozenci onanoval a osahával je, nyní je před soudem

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejméně pět měsíců měl sexuálně zneužívat své nezletilé vlastní i nevlastní sourozence dvaadvacetiletý mladík v Kroměříži. Ve čtvrtek mladík stanul před zlínským soudem, který rozhodne o jeho vině.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Mladík z Jesenicka je obžalovaný ze čtyř trestných činů pokus o znásilnění, vydírání, pohlavní zneužití a ohrožování výchovy dítěte. Násilník se měl tohoto jednání dopouštět od listopadu 2010 do března 2011 v domě v Kroměříži.

„Podle zjištěných důkazů měl muž uvedené trestné činy páchat na svých pěti mladších vlastních i nevlastních sourozencích, kteří v té době měli pět až šestnáct let,“ uvedla zlínská policejní mluvčí Jana Macalíková.

Své nevhodné chování mladík předváděl před svými čtyřmi sestrami a jedním bratrem, když před nimi onanoval, vyprávěl nevhodné historky o sexu se svou přítelkyní a sestry přitom osahával na intimních místech.

„Mimo to je prý sledoval v koupelně, byť mu dávaly jasně najevo, že si to nepřejí a že jim podobné obscénní chování není vůbec příjemné. Všem pak vyhrožoval, že pokud někomu něco řeknou, ublíží jim,“ dodala mluvčí s tím, že pachatel je stíhaný vazebně a hrozí mu až dvanáct let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám