Hlavní obsah

Mistrovství ČR 2010 v rod-hockey kategorie Chemoplast hostila Ostrava

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 28. listopadu se v hotelu VISTA v Ostravě uskutečnilo 2. Mistrovství ČR v rod-hockey kategorie Chemoplast.

Foto: Tomáš Vítámvás

2. MČR rod-hockey kategorie Chemoplast

Článek

Celkem 20 hráčů se zde utkalo o tituly v kategoriích junioři, ženy a muži. Ve všech čtyřech kategoriích se hrálo ve skupinách, z kterých následně nejlepší čtyři hráči v každé z kategorií postoupili do závěrečného play-off.

Ze semifinále Nedvěd (Vatín) vs. Hulínský Lukáš (Příbram) a Juchelka (Brno) vs. Ježek (Most) se do závěrečného zápasu o titul probojoval Lukáš Hulínský, který svého soupeře Ježka porazil 3:0 na zápasy. V souboji o třetí místo byl úspěšnější Juchelka, který nad Nedvědem zvítězil 3:1 na zápasy.

Mezi ženami do finále dokráčela Velebová (Brno) a Kabrdová (Vatín). Velebová ve vyrovnaném závěrečném souboji nakonec přehrála Kabrdovou 3:2 na zápasy, když poslední zápas série vyhrála až v prodloužení. O třetí místo také na 5 zápasů v sérii hrála Zajíčková (Žďár n. S.) proti Čechové (Brno). Šťastnější byla nakonec třetí Zajíčková.

V mužích byli favorité známí již před turnajem. Milan Hulínský (Příbram) zvítězil v základní části Českého poháru. Jan Vachtarčík (Bohumín) je zase úřadující Mistr ČR 2009 a Mistr Evropy 2010. Finále probíhalo vcelku jednoznačně ve prospěch Vachtarčíka, který si po zápasech 3:2, 5:0 a 4:0 přidává po roce další titul do své sbírky. V souboji o třetí místo zvítězil trochu překvapivě 3:1 na zápasy Vítámvás Jan (Žďár n. S.) nad Kučerou (Brno).

Vítězi Českého poháru se stali: junioři – Lukáš Hulínský (RHC Tigers Příbram), ženy – Marcela Kabrdová (BHL Žďár n. S./Vatín), muži – Milan Hulínský (RHC Tigers Příbram).

Podrobnosti k soutěžím v rod-hockey naleznete na internetových stránkách http://vysocina.billiardhockey.cz nebo http://www.smshsk.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám