Hlavní obsah

Místopředseda senátu Zdeněk Škromach navštívil Havířov

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V rámci dvoudenní pracovní návštěvy Ostravska místopředseda senátu Zdeněk Škromach zavítal v úterý 28. června do Havířova, kde jej na radnici přijal primátor města Zdeněk Osmanczyk.

Článek

Primátor Havířova Zdeňku Škromachovi věnoval poštovní známku, kterou pro město vydala Česká pošta v rámci organizace evropského mistrovství ve floristice na přelomu srpna a září. Senátor obdržel rovněž osobní pozvání na gala večer Europa Cup 2011, který se uskuteční v rámci mistrovství letos 3. září a přislíbil svou účast.

"Na neformálním setkání s dalšími členy vedení města Havířova hovořil Zdeněk Škromach například o připravovaných změnách v sociální oblasti a o dopadech, které to bude na společnost mít. Věnoval pozornost informacím o tom, co Havířov a jeho obyvatele nejvíce trápí," informovala Ing. Eva Wojnarová, tisková mluvčí města.

Mezi probíranými tématy byla například nezaměstnanost a s tím související odchod mladých lidí z města, životní prostředí a doprava.

Na závěr návštěvy Havířova si místopředseda senátu Škromach za doprovodu primátora Zdeňka Osmanczyka a jeho náměstka Daniela Pawlase prohlédl havířovský Domov seniorů Helios.

Reklama

Výběr článků

Načítám