Hlavní obsah

Miss Základní školy na Dvořákově okruhu v Krnově se letos stala Nikola Berkovská

Novinky, Radek Vráblík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Školní Miss v Krnově se stala žákyně pátého ročníku Nikola Berkovská. V pátek 30. května o tom rozhodla odborná porota.

Foto: Jakub Ander
Článek

Základní škola na Dvořákově okruhu v Krnově každoročně pořádá soutěž o nejpůvabnější žákyni anebo žáka školy. Čtrnáctý ročník akce se uskutečnil v pátek 30. května.

„Čtrnáct dívek soutěžilo ve třech disciplínách před zaplněnou tělocvičnou. První disciplínou bylo představení a rozhovor s porotou, dále pak módní přehlídka a volná disciplína,“ informovala hlavní organizátorka a pedagožka Jana Hradečná.

Než se ale mezi různými disciplínami soutěžní dívky připravily, publikum a porotu čekalo několik vystoupení. „V přestávkách vystoupil taneční soubor Naboso a bývalá žákyně školy Michaela Léčbychová. Na závěr žáci sami hlasovali a volili svou Miss sympatie.

Zajímavý program doplnil svou exhibicí svěřenec Jaroslava Mlčka, reprezentant ČR v kulturistice Jakub Prchal, který se připravuje na podzimní Mistrovství světa v Mexiku,“ uvedla Jana Hradečná.

Dívky po celou dobu soutěžily o velmi hodnotné ceny, které zafinancovalo Sdružení rodičů školy. Porota rozhodla o konečném pořadí. Letošní Miss školy se stala Nikola Berkovská z 5. B, první vicemiss Eliška Semančíková z 6. A, druhá vicemiss Veronika Zajícová ze 4. A a korunku Miss sympatie získala Aneta Karvayová ze 7. A.

Reklama

Výběr článků

Načítám