Hlavní obsah

Miss Plzeň: Krásné finalistky zahájily přípravu na finálový večer

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Miss Plzeň se mezi Plzeňany těší velké přízni. Plzeň je nejen kulturním centrem, ale také domovem celé řady krásných dívek. Soutěž již zná své finalistky. Ty se po zbývající časové údobí až do finálového večera budou věnovat intenzivní přípravě na tento všemi očekávaný večer s velkým V.

Foto: Hynek Mojžíš

Finalistky soutěže Miss Plzeň zahájily ve středu 12. ledna přípravu na finálový večer. První částí přípravy je fyzická příprava.

Článek

Finalistky soutěže Miss Plzeň zahájily ve středu 12. ledna přípravu na finálový večer. První částí přípravy je fyzická příprava, v rámci níž budou krásné dívky docházet čtyřikrát týdně do sportcentra Koloseum, kde budou pod dohledem zkušených trenérů pracovat na své fyzické kondici. Trenéři dívkám pomohou s jednotlivými cviky a pohovoří s nimi o důležitosti správného jídelníčku a dodržování pitného režimu.

"Mimo oficiální termíny mohou děvčata libovolně navštěvovat hodiny bodyformingu či bosy nebo cvičit na posilovacích strojích. Mohou také relaxovat v sauně či využít našich solárií," uvádí Antonín Kročil, majitel sportcentra Koloseum, kde je fyzická příprava dívek organizována a které je oficiálním partnerem soutěže.

Fyzická příprava finalistek byla zahájena hodinou indoor cyclingu, se kterým neměly dívky z dřívějška příliš velké zkušenosti, jak samy ve většině případů uváděly.

„Skvěle jsem si zacvičila. Doufám, že jsem si okysličila mozek natolik, že zítra hravě napíšu zkouškový test ze statistiky,” uvedla po cvičení jedna z finalistek, studentka Západočeské univerzity v Plzni, Jana Chodová.

„Nemůžu chodit, vůbec! Ale věřím, že o dalších trénincích to bude lepší a lepší,“ doplnila další z finalistek Aneta Šnajdrová.

Vedle fyzické přípravy čeká v dalších měsících na dívky nácvik chůze a choreografie. Finalistky budou také pracovat na svých volných disciplínách.

Finálový večer se uskuteční 29. dubna v Parkhotelu Plzeň.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám