Hlavní obsah

Miss Junior věnovala hejtmanovi svou fotografii

Novinky, Kateřina Hamr

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler přijal v pondělí 14. listopadu odpoledne Miss Junior ČR 2011 Natálii Kotkovou. Pochválil ji za perfektní reprezentaci kraje i studium na Obchodní akademii, jejímž zřizovatelem je právě Liberecký kraj.

Foto: archiv Miss Junior

Miss Junior ČR 2011 Natálie Kotková hejtmanovi...

Článek

Sedmnáctiletá Natálie Kotková se v nadcházejícím roce stane patronkou série preventivních programů Miss Junior, které se otevřeně staví proti anorexii a bulimii a trendu vyhublosti, až vychrtlosti modelek.

„Jsme rádi, že pan hejtman Eichler je dalším v řadě hejtmanů, se kterými bude Miss Junior v příštím roce spolupracovat. Se sérií přednášek a praktických cvičení bychom rádi začali případně právě na Obchodní akademii v Liberci, kde Natálie studuje. Navíc sama ultraštíhlá vítězka zdůrazňuje, že jídlo doslova miluje a bez pořádných porcí se během dne absolutně neobejde. Na druhou stranu je důkazem, že stačí se dostatečně hýbat, aby tělo neukládalo tuky. Natálie od devíti let pravidelně trénuje tanec, kterým doslova nadchla všechny přítomné na finálovém večeru 17. října," uvedla Jana Veselá z realizačního týmu soutěže.

Hejtman Stanislav Eichler během společné neformální diskuze příjemně překvapil samotnou Natálii, co vše o ní a její cestě soutěží nastudoval.

Kromě slona pro štěstí věnovala - a podepsala - Natálie Kotková hejtmanovi na památku jednu ze svých fotografií od Jakuba Ludvíka.

Stanislavu Eichlerovi se líbila koruna pro vítězku, která je ze soukromé dílny paní Ivy Pošmourné z Jablonce nad Nisou - pochválil kvalitu a propracovanost českého šperku.

Zajímavostí je, že Natálie se stala v pořadí druhou vítězkou z Libereckého kraje.

„Nad nemožností vítězství Natálie spekulovala média hned v úvodu 12. ročníku Miss Junior 2011. Nicméně dívky jsou hodnoceny průběžně během celé cesty soutěží, a tak vítězství je výsledkem součtu řady dílčích výsledků. A Natálie byla zkrátka nejlepší,“ vysvětlila Jana Veselá.

Reklama

Výběr článků

Načítám