Hlavní obsah

Miss Junior Plzeňského kraje navštívila hejtmana

Novinky, Kateřina Hamr

Dvacetiletá Zuzana Doležalová, Miss Junior Plzeňského kraje, byla v pondělí 31.m října odpoledne přijata hejtmanem Milanem Chovancem. Setkání byl přítomen i radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Václav Koubík a ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová.

Foto: archiv Miss Junior

Zleva: Hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec, Miss Junior 2011 Plzeňský kraj Zuzana Doležalová, ředitelka Kateřina Hamrová a radní Václav Koubík.

Článek

Studentka práv Zuzana Doležalová věnovala hejtmanovi na památku tričko s logem, které sama vymyslela a navrhla pro zrakově a sluchově postižené.

Ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová při společné diskuzi shrnula cíle a koncept soutěže Miss Junior a domluvila s hejtmanem Plzeňského kraje konkrétní spolupráci v oblasti prevence zdravého životního stylu pro příští rok. Patronkou všeho dění by měla být právě Miss Junior Plzeňského kraje Zuzana Doležalová.

„Myslíme si, že reference o cestě soutěží a jejích myšlenkách nejlépe tlumočí vrstevnice dívek, které se zajímají o módu, modeling a vůbec se snaží prostřednictvím účasti v nejrůznějších soutěžích krásy zviditelnit. Nechceme, aby se s dívek staly oběti stále přetrvávajícího trendu vychrtlosti modelek a hladověly a ničily si zdraví jen proto, aby tak zvaně uspěly a dosáhly uměle vytvořeného podvyživeného symbolu krásy. Miss Junior hledá charisma, ne ramínko na šaty, a tak se dívkám snažíme předat víc informací o tom, jak žít zdravě, jak si vážit sama sebe a nepodléhat nesmyslným módním trendům. Jsme rádi, že jsme s panem hejtmanem našli v tomto ohledu společnou řeč a Plzeňský kraj je dalším, který se k naší myšlence připojil a rozhodl se ji podpořit,“ uvedla Jana Veselá z realizačního týmu.

Reklama

Výběr článků

Načítám