Hlavní obsah

Miss Junior odtajnila moderátora

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ruda z Ostravy baví už nějaký čas na Frekvenci 1. Jako obvykle přijíždí do práce a u vlaku ho vítá ředitelka Miss Junior Kateřina Hamrová. Copak spolu mají? Že by Ruda uváděl další ročník Miss Junior? Takové informace a dokonce i fotky ze setkání obou aktérů uveřejnil dnes Super.cz.

Foto: archiv Miss Junior

Ruda z Ostravy a ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová na Wilsonově nádraží v Praze.

Článek

"Původně jsme tuto informaci chtěli zveřejnit později, ovšem paparazzi fotky změnily situaci. S Rudou z Ostravy ředitelku soutěže nespojuje nic víc ani míň než moderování letošního slavnostního vyhlašovacího ceremoniálu. Víc to nechceme komentovat, jednání jsou teprve v počátcích," sdělila Jana Veselá z realizačního týmu Miss Junior.

To Ruda byl sdílnější: "Tuš kurde, letošní ročník bude hodně velká sranda a myslím, že to bude taky moderátorský zlom, jako dyž Mareš moderoval poprvé Slavíky, a pak už nechtěli jiného moderátora! Tuš to vidím úplně stejně, akorát si budu muset vyprat plísňáky, bo bych asi neprošel tou módní policií, a to si kurde, nemůžu dovolit. Těším se na baby v šatně. Tam budu robit eště osobní casting!"

V předešlých letech se v uvádění slavnostního večera vystřídali například Pavel Novotný, Marek Vašut, Václav Žmolík, Tomáš Krejčíř nebo Jiří Pomeje. „Ruda z Ostravy je pro nás ztělesněním českého modelu hollywoodského snu - jak chudý, malý, neznámý a zprvu obyčejný človíček z periferie díky své píli, dovednosti a talentu k velké slávě přišel. Chceme Rudu z Ostravy představit v trochu jiném světle - pro letošní ročník se stane moderátorem a patronem nad krajskými Miss Juniorkami,“ řekla Veselá.

Proslýchá se, že jako odměnu za práci Ruda z Ostravy požádal o dvacet stravenek.

„Jednali jsme o honoráři a dvacet stravenek při této debatě zaznělo. Myslíme, že pan Ruda je zbytečně skromný, a tak  jsme pro něj  přichystali několik překvapení. Z nich bych prozradila snad jen autentický řád práce, porcelánové jeleny z antikvariátu a retro digitálky,“ sdělila Veselá.

Zda opravdu Ruda z Ostravy avizované dárky dostane, si budeme muset počkat až na slavnostní vyhlašovací ceremoniál, 20. října.

Výběr článků

Načítám