Hlavní obsah

Miss Junior obleče Top Styl Designer roku

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová oslovila ke spolupráci Pavla Berkyho. Nadějný student módní tvorby VŠUP v Praze vyhrál v únoru prestižní módní soutěž, jež je součástí mezinárodních módních veletrhů STYL a KABO.

Foto: archiv Miss Junior

Vítěz titulu Top Styl Designer 2012 Pavel Berky.

Článek

Již zanedlouho se finalistky soutěže sjedou do Blanska, kde proběhne soustředění Škola Miss Junior, zakončené finálovým večerem. Dívky dostanou v průběhu soustředění řadu úkolů, čeká je konzultace s dietologem, školení vizážistky nebo fitting před módním focením.

„V rámci Školy Miss Junior se každoročně fotí fashion story. Pro letošek jsme do ní vybrali právě modely pana Berkyho, mimo jiné i z jeho vítězné kolekce XY. Krom toho ovšem Pavel Berky připraví speciálně pro finále soutěže autorské kostýmy, ve kterých finalistky České a Slovenské republiky zatančí společnou choreografii. Modely budu vytvořeny prakticky na místě, každé dívce individuálně doslova na míru,“ informovala Karla Jasná z realizačního týmu.

Videoklip a fotografie z fashion story Pure Innocence uvidí diváci finálového večera, který se uskuteční 1. listopadu na zámecké sýpce v Blansku, a následně i televizní diváci celoplošné stanice Televize Pětka, který uvede o přípravách a finále Miss Junior 2012 netradiční záznam.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám