Hlavní obsah

Miss Junior bude v kalendáři

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Půlnoční focení u Jakuba Ludvíka přineslo ovoce. Ihned po finále soutěže, 17. listopadu, pozval Jakub Ludvík vítězky společně s médii do svého ateliéru. Fotky, které vznikly, zaujaly natolik, že byla dívkám nabídnuta další spolupráce. Oběma juniorkám se tak otevírají nové možnosti.

Foto: Jakub Ludvík pro Miss Junior

Miss Junior ČR 2011 Natálie Kotková.

Článek

 Jakub Ludvík je dvorním fotografem soutěže Miss Junior už šest let.

„S Jakubem mne pojí dlouholeté přátelství, a tak to byla přímá a jasná volba. Když mi před šesti lety byl nabídnut post ředitelky soutěže, obrátila jsem se právě na něj. A velmi si vážím toho, že mou nabídku přijal a Miss Junior má fotky missek od jednoho z nejlepších fotografů v zemi,“ uvedla ředitelka soutěží Miss Junior Kateřina Hamrová.

Miss Junior ČR 2011 se stala sedmnáctiletá Natálie Kotková z Liberce. Vítězství považuje za začátek vysněné cesty za modelingem i tancem, kterému se věnuje odmala. Když jí zpěvák Ben Cristovao nabídl ještě během finálového večera přímo před publikem taneční roli ve svém připravovaném videoklipu, byla nadšená.

„Točit by se mělo začátkem příštího roku, už se moc těším,“ uvedla křehká blondýnka, která jako jednu z cen získala i moderování internetového magazínu nejen pro modeláře na RCTV.cz.

„Focení s Jakubem Ludvíkem jsem si moc užila. Nejvíc mě pobavil nápad s vlasy v koruně. Prostě to byl jeho momentální kreativní nápad a výsledek je vážně se mi moc líbí,“ uzavírá Natálie.

Druhou úspěšnou je patnáctiletá Veronika Pilátová z Pyšel ve Středočeském kraji. Tu porota finálového večera zvolila jako Miss Junior 2011 SYMPATIE.

„S Natálií jsme od castingu kamarádky a je moc fajn, že nám to společně takhle vyšlo,“ směje se Veronika. Společně se sejdou opět v ateliéru známého fotografa už tuto středu. A protože se fotí pro světovou zbrojařskou firmu, shání obě missky maskáčové úbory. Každá totiž bude mít svoji fotografii v kalendáři mezi již známými tvářemi modelingu.

„Miss Junior nemá ambici dívkám vytvářet iluze, že z nich uděláme světové topmodelky. Soutěž dá dívkám příležitost se zviditelnit a dostat se do prostředí, kam by se běžně nedostaly a pak už záleží jen na nich, jak s danou možností naloží. Příští týden například čeká Miss Junior Libereckého a Jihomoravského kraje setkání s hejtmany. V závěru roku pak představíme film Miss Junior 2011, který vznikal časoměrně po dobu celého 13. ročníku soutěže a uvede Miss Junior v možná trochu překvapivém světle. Na jeho slavnostní premiérovou projekci kinokavárně MAT, 14. prosince, se už opravdu velmi těším,“ uzavírá Jana Veselá z realizačního týmu soutěže.

Reklama

Výběr článků

Načítám