Hlavní obsah

Miss Face hledá na Zlínsku začínající modelky

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Příležitost pro dívky, které by se chtěly stát modelkami, nabízí casting do národní soutěže Miss Face. Koná se v pátek 24. března od 16 hodin v obchodním centru Zlaté jablko ve Zlíně. V čele poroty zasedne ředitelka soutěže, modelka Taťána Makarenko.

Foto: OZC Zlaté jablko

Loňský ročník Miss Face ve Zlatém jablku moderoval Jakub Kohák

Článek

Do atraktivního světa modelingu mohou proniknout dívky ve věku 17 - 25 let, které v pátek 24. března zavítají do obchodního a zábavního centra Zlaté jablko. V přízemí prodejní galerie se totiž bude konat casting do osmého ročníku soutěže Miss Face.

„Tato soutěž je výjimečná tím, že nerozhoduje jen výška a míry modelky, ale hlavně půvab a sympatie,“ uvedl ředitel Zlatého jablka Jiří Kratochvíl. Vítězky finále národní soutěže navíc budou mít možnost reprezentovat na velkých světových soutěžích krásy.

Dívky bude hodnotit porota pod vedením známých modelek Taťány Makarenko nebo Kateřiny Průšové. Moderování se ujme oblíbený herec, zpěvák a dabér David Gránský. V doprovodném programu vystoupí zpěvák Milan Peroutka a tanečníci Dance studia Star light.

Registrace začíná v 16 hodin, casting samotný pak v 17 hodin. S sebou je nutné mít boty na podpatku, dvojdílné plavky a tmavé jeansy. Další informace na www.missface.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám