Hlavní obsah

Milovníci piva se mohou těšit na nový festival v Hukvaldech

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos přibude milovníkům piva další hudební událost, a to v Hukvaldech. Kromě bohaté nabídky piva se návštěvníci mohou těšit na spoustu jídla a samozřejmě bohatý program, který k pivu patří.

Foto: Robin Suchánek

Tradiční soutěže zde nebudou chybět

Článek

„Minulý rok jsme pořádali nultý ročník, a protože jsme měli tzv. „narváno“, rozhodli jsme se pokračovat," prozradil organizátor festivalu František Řeháček.

Pivní festival se uskuteční v srpnových dnech v Restauraci u Zastávky v Dolním Sklenově, která je především známá pod pojmem "pivovar Hukvaldy". Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program, který odstartuje již ve 12 hodin odpoledne.

Na festivalu, který se uskuteční 11. srpna, se bude těšit na návštěvníky 6 až 8 pivovarů, stánky s grilovaným vepřovým a sýry a vynikající guláš. Připraven bude i bohatý kulturní program v podání country kapely Victoria z Ostravy-Poruby, písničkáře Martina z Rychlatic, kapely Lemoncrow z Kopřivnice a divadla místních štamgastů.

Organizátor František Řeháček nezapomíná ani na děti, pro které zde bude přítomen celý den klaun se svými vystoupeními a samozřejmě ne jen pro děti, ale i dospělé tradiční pivní soutěže o hodnotné ceny.

Specialitou festivalu bude „pivní taxi“, který návštěvníky za mírný poplatek odveze jak na festival, tak také domů z festivalu. Vstupné na celou tuto akci bude zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám