Hlavní obsah

Mezinárodní veletrhy Styl a Kabo zaujaly originálními přehlídkami

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezinárodní veletrhy módy, obuvi a koženého zboží Styl a Kabo zavřel pro letošní rok své brány. Tradičně byl plný krásných dívek a svalnatých mužů. Nechyběli ani české miss a známý lamač dívčích srdcí Sagvan Tofi, který tráví v Brně poměrně dost času.

Foto: Jiří Zach a Vladimír Zemánek

Krásné modelky ve večerních róbách

Článek

Hlavní důvod brněnského působiště originálního herce a zpěváka má svůj důvod a není v tom žádná žena, jak by si mohl někdo myslet, ale jsou v tom děti, tedy Děti ráje. Tento úspěšný a známý muzikál bude již v září uveden do moravské metropole.

Že se přehlídky dají dělat originálně, ukázala na veletrhu modelka a moderátorka Hanka Mašlíková, která na mole se svým přítelem předváděla kousky, které by asi málokterá běžná modelka zvládla. Hanku spojuje s jejím partnerem André Reindersem, profesionálním mistrem Evropy a ČR ve smíšených bojových umění – MMA, nejen společný život, ale také zájem o sport a zdravý životní styl.

„Řekli jsme si, že už bylo dost takovým těm klasickým přehlídkám, že uděláme inovaci, říkáme tomu "Cirkus a la Reinders", to je přítelovo příjmení. V soukromí se věnujeme hodně sportu, máme i svůj sportovní web, kdy lidi nabádáme ke zdravému životnímu stylu, tréninková videa, různé rady a právě děláme i tuhle acroyogu - tomu se říká acroyoga - to je směs gymnastiky, jógy, akrobacie, rovnováhy, všeho možného a aby to bylo zajímavé, aby to nebyla taková běžná přehlídka, tak jsme se dohodli s majiteli Jockey, že uděláme na konci mola takovou ukázku a doufám, že se to setkalo s fajn ohlasy a že se to lidem líbilo,” vysvětlila Hanka.

Přehlídka večerních rób zaujala rafinovaností střihů i zářivými barvami. Diváci v plně obsazeném hledišti se snadno mohli přenést na červené koberce filmových festivalů i nejluxusnější večírky světových celebrit, kde jsou tyto šaty nejčastěji k vidění. Po mole se prošly modely dvaceti zvučných značek jako Amanda Wakely, Badgley Mischka, Elie Saab, Halston Heritage, Issa, Just Cavalli, Roksanda a dalších. Druhá část přehlídky patřila pánské plážové módě a ani zde nechyběly ikonické značky jako Versace, John Richmond nebo Rufskin.

Nechyběly ani známé České Miss, Nikol Švantnerová, vnadná Gabriela Franková nebo vicemiss Lucie Kovandová, která se proslavila "aférkou" s Jaromírem Jágrem a Miss Earth Tereza Fajksová o které se všechny staral známý vizážista Pavel Bauer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám