Hlavní obsah

Městská nemocnice Ostrava přivítala 999. miminko

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 16. srpna 2016 se na oddělení Gynekologie a porodnictví Městské nemocnice Ostrava narodilo letošní 999. miminko. Každoročně v Městské nemocnici Ostrava přijde na svět průměrně 1600 dětí.

Foto: Zdroj MNO.

Ostrava 19.8.2016. Městská nemocnice přivítala 999. miminko. Ilustrační snímek.

Článek

Zřizovatel statutární město Ostrava, vedení Městské nemocnice Ostrava a obchodní centrum Forum Nová Karolina nachystalo pro novopečené rodiče několik překvapení.

Náměstek ostravského primátora Michal Mariánek mamince věnoval jahodový dort, jednorázové pleny a tatínkovi slivovici. Ředitel nemocnice Petr Uhlig předal kosmetický balíček. Primář oddělení Gynekologie a porodnictví Marek Ožana potěčil maminku kyticí a zástupkyně centra Forum Nová Karolina Šárka Kreissová darovala mamince překvapení v podobě poukázek do kteréholiv obchodu v rámci nákupního centra v hodnotě 5000 korun.

Přítomní gratulanti s maminkou Ondřeje, který bezprostředně po porodu vážil 3333 g a měřil 51 cm, pobesedovali a popřáli jí hodně zdraví  a štěstí pro celou rodinu. 

"Doufám, že vám Ondřej bude přinášet jenom samou radost, že se vám v naší nemocnici líbilo a vše proběhlo k plné vaší spokojenosti, " řekl mimo jiné mamince při blahopřání k narození syna ředitel MNO Petr Uhlig.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám