Hlavní obsah

Město Kroměříž i Expozici Karla Kryla navštívil štáb televizního pořadu Cyklotoulky

Novinky, Robert Rohál

Bylo to v pátek 22. května, kdy se v Expozici Karla Kryla v Kroměříži objevila televizní kamera. Důvodem bylo natočení malého „dostaveníčka“ pro televizní pořad Cyklotoulky, jehož kroměřížský díl by měl být odvysílán v sobotu 20. června v 9 hodin na ČT 2.

Foto: Pavel Zrna

Místostarostka Daniela Hebnarová (vlevo) a štáb pořadu Cyklotoulky v Expozici Karla Kryla.

Článek

Štáb doprovodila místostarostka Daniela Hebnarová, která si kroměřížskou expozici věnovanou slavnému rodákovi vymyslela už před šesti lety. I pro kameru pro Cyklotoulky zasvěceně hovořila o expozici, její historii i samotné osobnosti Karla Kryla.

Po více než dvou měsících a v souladu s uvolňováním restrikcí ohledně koronaviru otevřel Dům kultury v Kroměříži Expozici Karla Kryla 12. května. Vstup do zážitkové expozice, které sídlí v centru města (ulice Prusinovského 114) je možný jen s rouškou a za dodržení dalších bezpečnostních vládních nařízení.

Návštěvníci se tak mohou nechat unést unikátní emocionální podívanou, doplněnou tvorbou slavného kroměřížského rodáka. Současně by měli dbát na zvýšenou osobní hygienu, respektovat pokyny a doporučení personálu, dodržovat odstupy a neustále si chránit nos a ústa již zmíněnou rouškou.

Expozice Karla Kryla je přístupná v úterý až neděli, a to vždy od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám