Hlavní obsah

Maškarní ples ve Slané bavil místní i přespolní

Novinky, Barbora Machová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako každý rok, i letos Český svaz žen Slaná uspořádal Maškarní ples. Místní i přespolní, masky i hosté se 26.ledna 2019 skvěle bavili.

Foto: Barbora Machová
Článek

Večer 26. ledna v osm hodin večer začal ožívat kulturní dům vesnice Slaná u Semil. Místní svaz žen zde totiž tradičně chystal Maškarní ples.

Již u vchodu si nešlo nepovšimnout velké spousty cen v tombole. V sále, o jehož výzdobu se postaraly děti ze slánské školy, bylo také veselo. K tanci i poslechu hrála kapela Hogo Fogo a večerem provedla moderátorka Hanka. Popíjely se míchané koktejly, něco ostřejšího se nalévalo ve sklípku.

O krásné masky letos opravdu nebyla nouze. K vidění byli Jan Žižka s družinou, Svatá rodina, potápěč, želvy Ninja, Simpsonovi, Mickey Mouse s Minnie Mouse, Pipi Dlouhá punčocha, Tetrisové kostičky, mim, vodník, Kleopatra a další.

Nejvíce bodů od nezávislé poroty dostali dva muži, kteří se převlékli za spermie. Oceněné masky si odnesly spousty cen, první tři umístění navíc úžasné dorty.

Zlatým hřebem večera se stalo vystoupení členek svazu. Parkety se otřásaly z jejich tance, ale i potleskem přihlížejících.

Byla by velká škoda pustit tradici Maškarních plesů ve Slané, proto ČSŽ Slaná už přemýšlí o plese následujícím. Můžete se těšit na 15. února 2020.

Reklama

Výběr článků

Načítám