Hlavní obsah

Martin Šafařík rozzářil vyprodanou uničovskou Koncertní síň, na příští rok plánuje vánoční koncerty hned dva

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 18. prosince vystoupil zpěvák Martin Šafařík na své domácí půdě v Uničově v beznadějně vyprodané Koncertní síni. Diváky zahřál u srdce nejen skvělý hudební zážitek, ale také pomohli dobré věci a vykouzlili na rtech úsměv dětem ze stacionáře Jasněnka.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Martin Šafařík vyprodal uničovskou Koncertní síň

Článek

Martin Šafařík, kterému v rodném Uničově nikdo neřekne jinak než Šafa, představil domovskému publiku svou novou vánoční show, se kterou navštívil během letošního adventu několik českých a slovenských měst. Zazněly jak Šafovy autorské písně, tak i české koledy a světové hity, mezi kterými nechyběla ani dojemná Candle In The Wind od Eltona Johna, věnovaná princezně Dianě, nebo Cohenova Hallelujah.

Divákům vyrazila především dech Martinova interpretace skladby Modlitba pro Martu. Tuto píseň označil Šafa za hymnu svobody a demokracie a věnoval ji zesnulému prezidentu Václavu Havlovi, od jehož smrti právě ten den uplynulo 7 let.

Koncertu se zúčastnily také děti z uničovského stacionáře Jasněnka, pro které v rámci této akce Martin uspořádal sbírku drobných pozorností. Jeho fanoušci tak děti potešili krásnými dárky.

O zábavu opravdu nebyla nouze, o přestávce nebo po skončení koncertu měli návštěvníci možnost pořídit si skvělý suvenýr, a to památeční fotku z fotokoutku Blondes & Diamonds Photography. Šafa se se svými fanoušky ochotně vyfotil i se všemi vánočními rekvizitami, které fotokoutek nabízel.

Jelikož byl o koncert velký zájem, uspořádá Šafa v příštím roce v uničovské Koncertní síni hned dva vánoční koncerty, které připadnou na 17. a 18. prosince 2019. Kromě něho se mohou návštěvníci těšit také na hvězdného hosta, jehož jméno prozatím zůstane v tajnosti. Vstupenky půjdou do prodeje ihned po Novém roce.

Od Nového roku začne Martin Šafařík působit na hudební scéně v rámci nového projektu pod uměleckým jménem ŠAFA. Připraven má zajímavý pop-rockový program plný nových songů z plánovaného alba a zájem o jeho osobu začíná být opravdu enormní.

Než se ale pustí do festivalové sezóny, zopakuje si hraní pro žáky základních a středních škol. Po úspěšném turné "Viva La School" z roku 2016 se v roce 2019 vydává na nové turné po školách Československa pod příznačným názvem "Back To School".

Reklama

Výběr článků

Načítám