Hlavní obsah

Mariánskolázeňské děti se loučily s létem

Novinky, Tomáš Šebesta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nízkoprahový klub Restart společně s Centrem podpory rodiny připravil na konec prázdnin pro děti bohatý program. Akce začala veřejnosti otevřenou prohlídkou prostor klubu a pokračovala stopovací hrou pro děti do přírodního parku Prelát.

Foto: Tomáš Šebesta

Akce v přírodním parku Prelát.

Článek

„Po cestě z klubu děti plnily úkoly a na konci dostal každý za odměnu vuřt a pití. Jedna „stopovačka“ byla připravena přímo v parku Prelát pro ty, kteří nevycházeli od nás,“ popsala akci Miroslava Bláhová, vedoucí klubu Restart.

Ani po opékání se děti nenudily, mohly si zasoutěžit v celé řadě disciplín, získávat body a vyhrát nějakou ze sladkých odměn.

Celkem bylo pět stanovišť, která kombinovala fyzické dovednosti, ale také potrápily hlavičky účastníků. „Skákal jsem v pytli, taky skládal slova z písmen, byl tam i překážkový běh,“ vyjmenoval některá ze stanovišť vítěz ceny pro nejlepšího účastníka.

„Rádi bychom poděkovali panu Štěpánkovi za umožnění akce v parku Prelát a poskytnutí některých věcí pro zázemí,“ dodali pracovníci klubu.

Reklama

Výběr článků

Načítám