Hlavní obsah

Maraton hudby Brno 2017 se blíží

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 11. až 13. srpna se v Brně uskuteční 2. ročník multižánrového festivalu Maraton hudby Brno 2017. Na své si přijdou milovníci všech možných hudebních žánrů. Zazní balkánské dechovky, komorní i orchestrální klasika, džez, etno, folklor, rock, hudba pro děti i takzvaný bezuliční busking.

Foto: Jiří Smutný

Pro příznivce džezu zahraje již v pátek v Sono centru Vilém Spilka Quartet

Článek

Festival spolupořádají Turistické informační centrum města Brna, hudební agentura C. E. M. A. a agentura Twentyfourseven Promotion. Vystoupení se uskuteční na Nové radnici, v Sono centru, Jezuitském kostele, v divadlech Husa na provázku a Reduta, v Alfa pasáži, na Moravském náměstí, nádvoří hradu Špilberk a na volné ploše vedle ulice Hněvkovského v Komárově.

„Maraton hudby Brno nám od loňského pilotního ročníku vyrostl do největšího letního městského hudebního festivalu. Město se na tři dny promění v obří scénu, na které se budou prolínat koncerty všech hudebních žánrů s divadelními a akrobatickými performancemi v podání českých i zahraničních umělců,“ uvedla ředitelka Turistického informačního centra města Brna Jana Janulíková.

Podrobný program lze najít na stránkách www.maratonhudby.cz. Vstupenky lze objednat tamtéž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám