Hlavní obsah

Malostranská beseda ožila rytmy funky, soulu a r´n´b. Funky session tam rozjela Top Dream Company

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První zářijový koncert v pražské Malostranské besedě zajistila kapela Top Dream Company. Fanouškům naservírovala svůj energický mix funku, soulu a r´n´b a představila se se svým loni vydaným dvojalbem Double Gig.

Foto: Top Dream Company
Článek

„Základem funku je energie, kterou doprovází pohoda a dobrá nálada. A zárukou dobrého funku je u nás kapela Top Dream Company. Vloni na podzim dokončili dvojdesku s názvem Double Gig, na níž se ubírají do moderního pojetí funky, soulu a r´n´b. A přesně toho všeho, tedy českých a anglických skladeb z těchto dvou alb se příznivci funky music včera u nás dočkali,“ uvedl ke koncertu mluvčí Malostranské besedy Tomáš Kopečný. 

Top Dream Company je kapela z Prahy, která ve své tvorbě kombinuje funk, soul, disco & groove a nebojí se ani žánrů jako latinskoamerická hudba či reggae. Tato energická formace pod vedením trumpetisty Petra Harmáčka spolupracovala s řadou interpretů z české i mezinárodní scény a účinkovala také v několika televizních hudebních show. Vydala několik CD a DVD, natočila i řadu videoklipů.

„Pro pravidelné hosty hudební klubu či letní scény Malostranské besedy na Střeleckém ostrově není kapela Top Dream Company neznámou. Na břehu Vltavy koncertovala na konci června, kdy svým vystoupením symbolicky vítala prázdniny. Stejně symbolicky se s nimi v Malostranské besedě programem Funky Beseda ve čtvrtek rozloučila,” dodal za Malostranskou besedu Tomáš Kopečný.

Reklama

Výběr článků

Načítám