Hlavní obsah

Malí čertíci řádili v domově seniorů v Plzni na Doubravce

Novinky, Jan Kaše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dětský sboreček Plzeňské bublinky z 50. mateřské školy zavítal mezi seniory, aby jim zpříjemnil předvánoční čas.

Foto: Jan Kaše

Čertíci z Plzeňských bublinek v akci

Článek

Plzeňské bublinky pod vedením Zuzany Tomáškové a Pavly Špirkové přišly v úterý 4. prosince potěšit obyvatele Domova pro seniory u sv. Jiřího v Plzni na Doubravce.

Děti se tentokráte představily jako malí a neposední čertíci. Není tedy divu, že i jejich repertoár byl „čertovsky“ zaměřen. Pekelné dobroty, Čertí tanec, Čert hříšníka nese, My jsme čerti rohatí a další písničky zazpívaly děti s obrovským nasazením a nadšením. Úžasným způsobem se vžily do role čertíků a bylo vidět, jak si celé vystoupení užívají. Samozřejmě nechyběly ani taneční kreace.

„Děti krásně zpívaly a udělaly nám velkou radost, jsme moc rádi, že k nám chodí,“ uvedla jedna starší paní.

Plzeňské bublinky navštěvují domov pro seniory pravidelně. Účastní se i dalších akcí, například nejrůznějších soutěží, zpívají na zlatých a diamantových svatbách, vystupují v D-klubu.

Ještě do Vánoc čeká děti vystoupení v kostele na plzeňském Mikulášském náměstí, který se uskuteční 13. prosince od 16.30 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám