Hlavní obsah

Malá muzika Nauše Pepíka zahraje v Jemnici v rámci slavnosti Barchan

Novinky, Jirka Prokeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Historická slavnost Barchan, kterou každoročně ožívá na celý víkend Jemnice, se blíží. Tentokrát vychází na období od pátku 19. do pondělí 22. června. Po loňském pondělním úspěšném prodloužení se tzv. Pondělní výlet bude konat i letos. Od 15 hodin opět ožije zámecký areál.

Foto: archiv Malá muzika Nauše Pepíka

Malá muzika Nauše Pepíka

Článek

V zámeckém areálu bude po dobu konání historické slavnosti Barchan otevřen „Mázhaus U Jindřicha z Lipé“, který bude mít připraven pestrou nabídku nápojů včetně koktejlů. 

Zde bude také fungovat výběrní místo kelímků, které budou následovně vytříděny do odpadu s plastem. Za každý odevzdaný „půlmetrový komín kelímků“ dostanou sběratelé jeden plný kelímek piva či limonády zdarma.

Po loňském úspěchu se provozovatelé tohoto mázhausu znovu rozhodli protáhnout historickou slavnost Barchan do pondělí. I letos se Pondělní výlet bude konat v zámeckém areálu. Od 15 hodin zde vystoupí oblíbená kapela z Horažďovic, kterou hlavně znají diváci TV Šlágr - Malá muzika Nauše Pepíka. Ta se zároveň drží dlouhodobě na prvních pozicích dechovkových hitparád.

Předprodej vstupenek na toto vystoupení probíhá v TIC Jemnice a Textil Domino Dačice a v Mázhausu U Jindřicha z Lipé. Vstupenky z předprodeje zároveň obsahují kupón na nápoj zdarma. Vstupenky bude možné zakoupit i na místě v den konání.

V případě nepříznivého počasí se koncert přesune do jemnického kinosálu.

Po 18. hodině se na pódiu vystřídá znojemská kapela Vasr Band, která zpříjemní pondělní večer klasickými zábavovými hity. U tohoto vystoupení vstupné není a v případě nepříznivého počasí se akce konat nebude. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám