Hlavní obsah

Luka v dresu Karviné zářil v hokejbalové extralize. Uspěl také Třinec

Novinky, Vojtěch Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejbalová Ford Credit extraliga má za sebou jednadvacet kol. Aktuálně poslední Karviná přivítala v sobotním duelu Jihlavu, do Třince pak cestovaly Pardubice. Oba moravské celky byly nakonec úspěšné. Třinec vyhrál suverénně 5:1, Karviná uspěla na nájezdy.

Foto: Veronika Woznicová

Karvinský Vladimír Luka (v bílém) se v přesilové hře svého týmu chystá ke střele. Brání Jiří Kučera (Jihlava)

Článek

HbK Karviná - SK TOPTRANS Jihlava 4:3 sn (1:0, 1:3, 1:0 - 0:0)

Právě Karvinští svojí výhrou zaznamenali úvodní, jarní bodový úspěch. Hokejbalisté z Vysočiny, kteří na sever Moravy zavítali, mají ze vzájemných zápasů výrazně lepší bilanci. V dresu Karviné však nastoupil Vladimír Luka a bylo se na co dívat. Soupeři nasázel tři branky v normální hrací době, čtvrtou pak přidal v nájezdech. Jeho zásluhou se tak mohli Severomoravané radovat z dvou bodů do extraligové tabulky.

HBC Enviform Třinec - HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice 5:1  (1:1, 3:0, 1:0)

V Třinci se představily čtvrté Pardubice. Východočeši mají letos vysoké ambice, v minulém kole, ale na půdě desátého Letohradu nebodovaly a podobný vývoj mělo také jejich vystoupení na severu Moravy. Domácí borci soupeře dokonale zaskočili. Úvodní patnáctiminutovka sice skončila smírně 1:1, tři trefy v síti Pardubic z druhé části, ale rozhodly o vývoji utkání. Enviform navíc přidal přesný zásah i v poslední třetině a hosty tak vyprovodil výpraskem 5:1.

Výběr článků

Načítám