Hlavní obsah

Luhačovice ve víru tance: program nabídne taneční kurzy, ale i filmy a divadelní představení

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V letošním roce se Luhačovice ocitnou ve víru tance 25. dubna. Lázně Luhačovice tak navážou na loňský úspěch prvního ročníku projektu Luhačovice v tanci, věnovaného Mezinárodnímu dni tance, který je slaven 29. dubna.

Foto: Denisa Ižová
Článek

Taneční program zahrnuje promítání filmů s taneční tematikou, výstavu slovenského fotografa Jozefa Lomnického Okamžik pohybu a vynikající divadelní představení divadla Ungelt Šest tanečních hodin v šesti týdnech s Chantal Poullain a Pavlem Křížem v hlavních rolích. V night clubu Spa & Wellness hotelu Alexandria proběhnou dvě Tančírny s ukázkami Dance Studia Starlight a Okrašlovacího spolku Calma.

Týdenní program vyvrcholí 1. května na Lázeňském náměstí přehlídkou Roztančená kolonáda. Na jevišti se představí na 150 účinkujících z 19 tanečních klubů, škol, zájmových kroužků a folklórních souborů. Tanečníci všech věkových kategorií vystoupí s nejrůznějšími žánrovými programy. Návštěvníci Luhačovic se mohou těšit na tance lidové, společenské, moderní, orientální i country a swing.

Lázně Luhačovice přichází letos i s novinkou - nabídkou tematického pobytu Ve víru tance, který hostům nabízí kurz společenských tanců s Janem Onderem a Lucií Hunčárovou. Kurzy jsou určeny jak tanečním párům, tak samotným dámám bez tanečního partnera. Tento produkt, o který je velký zájem, získal 2. místo v části Nejlepší lázeňský a wellness balíček na veletrhu GO & Regiontour - Velká cena cestovního ruchu.

Novinkou je také taneční společenský večer (30. dubna, Společenský dům) s názvem Taneční plesání za účasti Jana Ondera, Lucie Hunčárové a Dany Batulkové, kteří se postarají o zpestření večerního programu ukázkami společenských tanců. Během večera budou rovněž předány Certifikáty absolventům tanečních kurzů pobytu Ve víru tance. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám