Hlavní obsah

Lucie Bílá míří po příbramském koncertu na zámek Dobříš

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Lucie Bílá byla hlavní hvězdou příbramského festivalu s názvem Novák 800, který byl hlavním vrcholem oslav osmi set let od první písemné zmínky o hornickém městě. Česká nejpopulárnější zpěvačka zamíří do tohoto okresu ještě jednou. A to na zámek Dobříš.

Foto: Jitka Doubravová

Lucie Bílá

Článek

Spolu s klavíristou Petrem Maláskem, který ji doprovodil i v Příbrami, vystoupí 4. září na nádvoří zámku. Koncert pod širým nebem začne v 19 hodin a areál zámku bude pro veřejnost po celý den uzavřen.

Oproti příbramskému vystoupení bude zámecká akce komornější, a to i díky malebným prostorám. Lucie Bílá zazpívá pomalejší hity - a to pouze za doprovodu klavíristy.

Zpěvačka letos oslaví padesáté narozeniny velkým koncertem v O2 aréně, proto menší vystoupení pro tento rok velmi omezila. Nejznámnější českou halu ovládne na začátku listopadu, a to hned dvoudenním koncertem. Zámek Dobříš byl pro ni natolik atraktivní, že pozvání organizátorů přijala, a vystoupí tu ještě před O2 arénou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám