Hlavní obsah

Lubenská křídlovka s trojicí dechových kapel

Novinky, Karel Novotný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další festival dechových hudeb připravily na sváteční den 5. července Spolek Lubenská šťopička a Obec Lubná u Poličky v překrásném přírodním areálu za účasti kapel Leškovanka, Dolnovanka a moravská DH Lácaranka z Kobylí. Po přehlídce bude volná zábava s Leškovankou.

Foto: Obec Lubná

Plakátek pořadatelů

Článek

Jubilejní setkání při dechové muzice - 5. ročník Lubenské křídlovky připravily Spolek Lubenská šťopička a Obec Lubná u Poličky na státní svátek v pátek 5. července od 13.00 hodin pod záštitou člena Rady Pardubického kraje Michala Kortyše. Přehlídka se bude konat v překrásném přírodním areálu, kde je možnost parkování zdarma. Veškerý servis pro návštěvníky je zajištěn pořadateli.

Představí se zde dechové kapely Leškovanka s kapelníkem Karlem Hrochem z Havlíčkobrodska, skoro místní Dolnovanka, kterou řídí kapelník Petr Čermák, a hosté z jižní Moravy - Lácaranka z Kobylí, s kapelníkem trumpetistou Pavlem Svobodou, který byl zvolen do čela kapely po smrti kapelníka a zpěváka Pavla Kadrnky.

Srdečně jsou zváni milovníci dechové hudby k odpočinku při krásných písničkách, dobrém moku i jídle. K tanci bude možné využít velký prostor před pódiem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám