Hlavní obsah

Luba Skořepová roztančila Honzu Kříže jako Sandy z Pomády

Novinky, Petr Mráček

Že není devadesátka žádný věk, předvedla herečka Luba Skořepová na zahájení vernisáže svých fotografií z kalendáře pro rok 2014. Vernisáž se konala Car Motors MB v Praze 3, kde je pro veřejnost výstava přístupná do 6. září.

Foto: Alena Hrbková

Luba Skořepová a Jan Kříž

Článek

Protože se první den vernisáže odehrával ve stylu Pomády, nemohl chybět Honza Kříž, který právě za roli Dannyho v muzikálu Pomáda získal prestižní ocenění Thalie. "Jak se to dělá, aby člověk k takové ceně přišel, můžeš mi poradit? Mně se nějak vyhýbá,” využila příležitosti stále aktivní herečka a v žertu podotkla, že na ni Thalie čeká v pětadevadesáti za celoživotní dílo.

To byl ovšem jediný okamžik, kdy jinak rozverná herečka tak trochu zvážněla. Celý podvečer si doslova užívala záblesky fotoaparátů a natáčení pro televize, které přišly atmosféru netradičního zahájení vernisáže zachytit. S Honzou Křížem nejen pózovali, ale předváděli různé scénky a dokonce si i zatančili.

"Pro mě to je obrovská čest, dělat paní Skořepové garde a ještě k tomu v kostýmu mé oblíbené role,” přiznal sympatický muzikálový herec.

Protože se Luba Skořepová rozhodla, že kalendář doplní o ještě jeden měsíc, v němž si bude jen užívat všech příjemností, které život nabízí, hledala fotografka kalendáře Alena Hrbková příhodné prostředí, hodící se atmosférou  k těm, která již v kalendáři jsou.

"Mám fotku s kozou, husou, na motorce, ale žádnou v autě s nějakým pěkným, mladým šoférem,” nechala se slyšet Luba Skořepová. A hned dodala, že si představuje cabriollet a focení by mělo proběhnout ve stylu období Pomády, které herečka považuje za jedno z nejpříjemnějších, co se života týče.

Na výstavě je možné si kalendář již zakoupit a udělat tak radost nejen sobě, ale i blízkým.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám