Hlavní obsah

Liberecký kraj má Miss Junior 2010

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler ve čtvrtek 7.října v sídle kraje dekoroval korunkou a šerpou Miss Junior 2010 Libereckého kraje Samiru Zylollarovou.

Foto: archiv Miss Junior

Hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler a Miss Junior 2010 Liberecký kraj Samira Zylollarová.

Článek

„Těší mě, že má Liberecký kraj také své želízko v ohni prestižní soutěže Miss Junior 2010. Samira bude reprezentovat náš kraj v celostátním finále. Budu jí držet palce a přeji jí aby korunka, kterou obdržela dnes ode mě nebyla v této soutěži poslední,“ uvedl hejtman Libereckého kraje Stanislav Eichler.

Samira Zylollarová pochází z Frýdlantu a bude reprezentovat Liberecký kraj při finále soutěže krásy Miss Junior 2010, které se bude konat 12. října. Hejtman Libereckého kraje nad slavnostním ceremoniálem jedenáctého ročníku soutěže převzal záštitu.

Samira o sobě v deseti větách:

"Jsem velice cílevědomí člověk. Vždy se snažím dělat věci perfektně. Nenávidím nepořádek. Miluji tanec, umí mě zbavit stresu. Ráda cestuji do teplých krajů. Příliš často a nahlas se směji. Miluji hořkou čokoládu, francouzské sýry a těstoviny. Také spojení chutí limetky, máty a jahod. Ráda lyžuji a často chodím na spinning. Co se týče filmů a hudby, tak preferuji Sedmý Hřích, Match Point, Perfect Murder, Román pro Ženy. Miliju Franklin, Raye Charlese a Beyoncé. Jsem prostě perfekcionalistka, mám ráda pořádek a velkou společnost."

Samira darovala na památku panu hejtmanovi tureckou delikatesu Lokum a amulet pro štěstí v podobě modrého oka nazar. „Zvolila jsem tyto dárky s ohledem na zájmy pana hejtmana, mezi které patří mimo jiné i cestování. Takže šlo tedy o malou ochutnávku exotické kuchyně a amulet nejen pro štěstí, ale i na ochranu Libereckého kraje před povodněmi,“ řekla.

Pan hejtman daroval Samiře šperk značky Preciosa a kosmetický balíček.

Na závěr krátkého a příjemného setkání jí popřál hodně štěstí a úspěchu nejen při slavnostním vyhlašovacím ceremoniálu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám