Hlavní obsah

Libereckou TOP 09 povede do krajských voleb Jiří Kočandrle

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jiří Kočandrle, místostarosta České Lípy a předseda krajské organizace v Libereckém kraji, se ve středu 9. května po schválení krajským výborem stal oficiálním lídrem kandidátky TOP 09 pro podzimní krajské volby.

Foto: Martina Rambousková

Jiří Kočandrle

Článek

„Hlavní prioritou naší organizace do krajských voleb zůstává stejně jako před těmi komunálními prosazování maximální transparentnosti. Proto budeme na kraji prosazovat podobná opatření, která díky nám fungují nejen v České Lípě, ale i v řadě dalších měst, a to zejména transparentní hospodaření kraje a společností, kde má kraj majetkovou účast, s důrazem vyrovnaný rozpočet, transparentní veřejné zakázky nebo zrušení nesystémového financování v podobě porcování „krajského medvěda“,“ uvedl Jiří Kočandrle.

V programu bude zakotvena podpora přeshraniční spolupráce v oblastech turistického ruchu, zvyšování počtu pracovních příležitostí a zlepšování výměny podnikatelských služeb a obchodu v rámci Euroregionu Nisa. Současně bude snahou pracovat na ekonomicky udržitelném a systematickém rozvoji dopravní infrastruktury kraje a euroregionu.

Důraz bude rovněž kladen na podporu a rozvoj středního školství, zejména učňovského.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám