Hlavní obsah

Letos to bude velké, říká organizátorka Motoscuku

Novinky, Petra Černobilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hlučínskou štěrkovnu míří další, již 7. ročník, motorkářského srazu - MOTOSCUK 2015. Konat se bude druhý červnový víkend a Radio Čas Rock na něm opět oslaví své 4. narozeniny. Letos se bude MOTOSCUK konat celý víkend a zahraje na něm i legendární metalová kapela Citron.

Foto: Julie Burša Wondrová
Článek

„Bude opravdu velké. MOTOSCUK se bude konat od pátku 12. do neděle 14. června na hlučínské štěrkovně. Půjde o dvoudenní akci, vyslyšeli jsme přání mnohých motorkářů,“ říká s úsměvem organizátorka Julie Burša Wondrová.

Ani letos nebude chybět spanilá jízda Moravskoslezským krajem. Vyjede v sobotu 13. června ve 13:15 hodin od zadní brány Autokempu Jezero ze Štěrkovny v Hlučíně. Motorkáři projedou okolní obce a poté se vrátí zpátky k jezeru.

„Každý rok se spanilé jízdy účastní víc a víc motorkářů, mám z toho ohromnou radost. Třeba vloni se do ní zapojilo přes 600 motorek, takže kolona byla pořádně dlouhá a bylo se na co dívat. I letos to bude stát za to,“ dodává Julie Burša Wondrová.

Atraktivní je i doprovodný program. „Zahrají například Kiss Forever Band z Maďarska, Salamandra nebo česká metalová legenda Citron. MOTOSCUK je spojený i s oslavou 4. narozenin Radia Čas Rock. Vítáni jsou tak nejen motorkáři a rockeři, ale i všichni ostatní, kteří se chtějí pobavit a podívat se na motorky,“ nastínila program Julie Burša Wondrová.

Chybět nebudou soutěže o hodnotné ceny, nově tu budou kaskadérská i hasičská show. Novinkou je i wi-fi připojení zdarma v celém areálu MOTOSCUKu a také se bude čepovat mimo jiné i vlastní pivo "SCUKEROVA 13°".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám