Hlavní obsah

Letní zavařovací soutěž

Novinky, Hana Halaštová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Baví vás zavařovat? Rádi s ovocem a zeleninou experimentujete? Hledáte novou inspiraci? Přidejte se mezi soutěžící v letní zavařovací soutěži v Rožnově pod Radhoštěm - každý vzorek bude odměněný kuchařkou receptů, které se v soutěži sejdou.

Foto: Hana Halaštová
Článek

Léto má neopakovatelnou barevnou a bohatou atmosféru -  všechno dozrává a příroda nabízí nepřeberné množství chutí. Je to ale jenom na chvilku a pokud si chcete kousek léta nechat na zimu, musíte sáhnout po sklenicích a všechny ty dobroty zavařit.

Receptů je nepřeberné množství a stejně tak kombinací, které lidé dokáží vymyslet. Nové moderní se ale jen málokdy vyrovnají těm tradičním, které dělaly už babičky.

Snad i proto centrum Zdravé Já v Rožnově pod Radhoštěm vyhlásilo velkou zavařovací soutěž, které se může zúčastnit kdokoliv. Podmínkou je donést do centra zavařeninu označenou jménem a receptem, nebo alespoň recept, podle kterého organizátoři ovoce či zeleninu upraví. Celá pravidla jsou na webových stránkách - www.vyrobkyspribehem.cz.

Veřejná ochutnávka a vyhlášení vítězů proběhne 23. září v centru Zdravé Já. Porotcem se stává každý, kdo si přinese lžičku a talířek na ochutnávání. Odměnu získá každý účastník, ale důležitější je se dobře pobavit a nasbírat inspiraci na další zavařovací léto.

Reklama

Výběr článků

Načítám