Hlavní obsah

Letní scéna Divadla Bolka Polívky otevře potřetí své brány

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Třetí ročník Letní scény Divadla Bolka Polívky se bude konat opět na nádvoří Staré radnice, a to ve dnech 22. července až 5. srpna.

Foto: Archív DBP
Článek

Prázdniny s divadlem Bolka Polívky nabídnou příjemně strávené divadelní zážitky pod letní oblohou a radniční věží, jedním ze symbolů Brna. Třetí ročník Letní scéna DBP přichází s vybranými inscenacemi kmenového repertoáru a s nabídkou zajímavých inscenací partnerských divadel, jako např. Studio DVA. Diváci se mohou těšit na setkání s výraznými hereckými osobnostmi za podmanivé atmosféry divadla pod širým nebem.

Představení začínají ve 20 hodin. Zahajuje se zatím posledními úspěšnými autorskými hrami Bolka Polívky, přijatými s velkou odezvou. 22. a 23. 7. to bude Šašek a syn, kdy se na scéně setkává otec se synem Vladimírem ve veselém i vážném ladění, a poté ve stejném duchu 24. a 25. 7. Bolek Polívka, DNA a dcera Anna.

26. a 27. 7. v Šesti tanečních hodinách v šesti týdnech sklízí roky úspěch Chantal Poullaine, nyní s Martinem Krausem. 28.7. to bude další z nedávných premiér na prknech DBN, zdařilá, vtipná klauniáda Letem sokolím. Dalších několik večerů náleží Studiu 2 se známými pražskými herci: Celebrity (29. 7.), Sex pro pokročilé (30. 7.), Vzhůru do divočiny (31.7.) a 1. a 2. 8. Vysavač s Bohumilem Kleplem. 3. 8. následují Srnky v produkci domácí scény. 4. 8. přichází populární Caveman a celou letní přehlídku uzavře 5. srpna Manželství v kostce Divadla komediograf.

Partnery Letní scény Divadla Bolka Polívky 2018 jsou statutární město Brno, Jihomoravský kraj, Pivovar Kamenice nad Lipou, tiskárna Helbich, rádio Krokodýl, Free rádio, plakátovací plochy Rengl, EuroZprávy a Railreklam.

Vstupenky budou v prodeji od středy 25. dubna. Jejich předprodej bude možný nejen v pokladně divadla na Jakubském náměstí v Brně, ale také online prostřednictvím sítě GoOut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám