Hlavní obsah

Letní koncert filmové a populární hudby v Řepištích

Novinky, Jan Soukup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Obec Řepiště na Frýdecko-Místecku se promění v neděli 17. června v 19.00 hodin v koncertní sál. Za účasti sólistů, velkého symfonického orchestru, smíšených sborů a dětských sborů zazní nejznámější filmové a populární melodie.

Foto: Milan Polóny

Letní koncert

Článek

Moravskoslezská Sinfonietta ve spolupráci s obcí Řepiště pořádá každoročně v závěru své koncertní sezóny Letní koncert filmové a populární hudby. Letos vystoupí přes 200 účinkujících.

Jako sólisté se představí Oldřiška Honsová (soprán), Anna Butkiewicz (Polsko - soprán), Gabriela Mikova-Johnson (USA - mezzosoprán), Nela Žáková (pop. zpěv), Anna Šašinková (pop. zpěv - finalistka International Young Talent Festival) a Nikola Muchová (pop. zpěv).

Sólistky bude doprovázet velký symfonický orchestr se smíšenými sbory Chorus Ostrava a Artep Orlová (sbomistryně Petra Rašíková). Vystoupí také dětské sbory ZUŠ Bohuslava Martinů Havířov Lučinka, Meandry a Sirény (sbormistryně Oldřiška Honsová, Ida Gaidošová a Karin Matušínská).

Za dirigentským pultem se představí Josef Kurfiřt.

Posluchači se mohou těšit na hudbu z filmů Avatar, Osobní strážce, Matrix, Slavíci v kleci, Hunger Games, Piti piti pa a další známé populární melodie.

Vstupné bude v prodeji od 17.00 hodin v den koncertu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám