Hlavní obsah

Letní kino promítá dnes večer na nádvoří mníšeckého zámku Teroristku

Novinky, Marie Charvátová

Přes letní prázdniny se nádvoří zámku Mníšku pod Brdy proměňuje v letní kino. V pátek 16. srpna od 21 hodin je pro diváky připraveno promítání nového českého filmu Teroristka.

Na nádvoří zámku se bude promítat Teroristka

Článek

Dnes ve 21 hodin si návštěvníci Mníšku mohou užít romantickou atmosféru večerního zámeckého nádvoří a zároveň se pobavit při sledování nového českého filmu s vynikající Ivou Janžurovou v hlavní roli.

Film v režii Radka Bajgara je plný černého humoru, vtipných momentů a skvělých hereckých výkonů nejen představitelky hlavní hrdinky Marie, ale i dalších herců, Martina Hofmanna, Pavla Lišky a dalších.

Dá se říci, že mnoho z nás se s paní učitelkou na penzi dokáže i ztotožnit. Kdo si občas nepředstavil, jak si s pomocí jakýchkoli prostředků zjednává respekt okolí, když se slušností nepochodil? Jak to dopadne s nápadem paní důchodkyně se můžeme dozvědět večer na nádvoří Mníšku.

Zámek má otevřeno i přes den a zve na prohlídky bohatě zařízených interiérů a vyhlídku z věže. První okruh zámku pak představuje slavnostní salóny, druhý okruh soukromé pokoje. Pro rodiny s dětmi jsou připraveny zábavné prohlídky a výtvarná dílna.

O víkendu  17. a 18. 8. se konají oblíbené prohlídky komnat s královnou Elsou a Olafem a prohlídky Kouzelného sklepení s pohádkovými bytostmi. Na dětské prohlídky se nezapomínejte rezervovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám