Hlavní obsah

Letní fotosoutěž se psí tematikou je v plném proudu

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotosoutěž letní pohoda pro amatérské fotografy a psí modely je stále otevřená. Kdo rád fotografuje, má možnost přihlásit své úlovky.

Foto: Hana Štrymplová
Článek

Velká letní fotosoutěž na téma „Letní pohoda“ je v plném proudu. Teplické sdružení Forpes vyhlásilo pro milovníky psů a fotografování fotografickou soutěž, kde je hlavním tématem léto a Vaši uštěkaní mazlíčci.

Letní kvalitní fotografii s psími modely např. ve vodě, pod vodou, na lehátku, na pláži, v lese, na louce, na horách, na houbách či na malinách můžete posílat do 31. 8. 2011.

Fotografie budou nahrány do speciálně připravené galerie a porota pak vybere 5 nejpovedenější a zároveň se těchto 5 vybraných fotografií mezi sebou v hlasování utká o tu opravdu nejlepší.

Výherci,  tedy fotograf i model, budou náležitě odměněni. „Občanské sdružení ForPes bylo založeno členy českého kynologického svazu a jeho záměrem  organizace je zábava, pohoda, potěšení, legrace a příjemně strávené chvíle při společném cvičení s pejsky. Také se podílíme  na osvětě a výchově držitelů psů a zajišťuje mezi majiteli psů a také mezi dětmi v předškolním i školním věku informovanost o přirozených potřebách psů a jejich vztahu ke svému okolí,“ vysvětlila o pořádající organizaci Lenka Knorrová.

Vaše fotografie posílejte  na e-mailovou adresu info@forpes.cz v období od 1. července do 31. srpna 2011. nezapomeňte uvést , jméno a příjmení, telefonní číslo, jméno a věk pejska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám