Hlavní obsah

Letní festival kultury v Ostravě-Zábřehu hostil kapelu Kapriola

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dívčí kapela Kapriola vystoupila ve čtvrtek 2. srpna od 18 hodin na zahradě Kulturního domu Akord v Ostravě-Zábřehu. Koncert byl součástí pravidelných prázdninových programů.

Foto: Josef Zajíc

Babská kapela KAPRIOLA 2.8.2012 Ostrava

Článek

Letní festival kultury 2012 chce obohatit a rozšířit programovou nabídku v regionu Ostrava-Jih. V červenci pravidelně ve středu byly připraveny pohádky pro děti. Čtvrtky jsou nyní věnovány koncertům.

Ve čtvrtek 2. srpna  se na zahradě Domu kultury AKORD předvedla babská kapela Kapriola.  "Pro zapamatování! Naše kapela se jmenuje Kapriola. Když si to rozdělíte, tak to máte kapri - olá! " řekla v úvodu koncertu zpěvačka a současně moderátorka Marqui.

"Od našeho jarního křtu CD Evoluce jsme měly hodně koncertů, získaly jsme mnoho nových kontaktů a máme pár nových písniček a nových nápadů, které čekají na zpracování," uvedla vedoucí kapelky donaMichellé (Michaela Ripková). "Připravujeme klip na písničku Poslední nepřítel z CD Evoluce - spatřit světlo světa by měl do 4. srpna. Bude k dispozici na našem webu a na youtube, ale chystáme se i do televize. Více se o nás dovíte na www.kapriola.cz," dodala.

Koncert kapely Kapriola přijali diváci s nadšením. V závěru musely "baby" přidávat.

A co se na Letním festivalu kultury 2012 dál chystá? V úterý 7. srpna film v letním kině Marečku, podejte mi pero. Ve středu 8. srpna loutkové divadlo babky Miládky, které zahraje pohádku Červená karkulka a O Nesmrtelném koštěti. Ve čtvrtek 9. srpna bude na programu koncert jedné z nejvýraznějších kapel ostravské alternativní scény Café Indrustrial, která ve své hudbě míchá prvky folku a jazzu.

Podrobnosti:  www.dk-akord.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám