Hlavní obsah

Letecké muzeum v Koněšíně zve na dětský den s hvězdou SuperStar

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Areál leteckého muzea v Koněšíně na Vysočině otevře své brány do nové sezóny v sobotu 21. dubna. Tento rok chystá spoustu akcí. Tou první bude 2. června dětský den a sezónu triumfálně završí již prestižním festivalem Happy Faces, kde vystoupí největší hvězdy české, ale i zahraniční scény.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

Slavný zpěvák Martin Šafařík se postará o kulturní odpoledne

Článek

Letecké muzeum v Koněšíně je poněkud novým lákadlem na Vysočině, avšak během prvního roku svého provozu si získalo spoustu příznivců a navštívily ho desetitisíce nadšenců letectví.

Mimo možnosti vidět naživo historické exponáty nebo využít letecký trenažér nabídne muzeum během své nové sezóny také spoustu kulturních akcí a zábavných programů pro všechny věkové kategorie.

Jednou z těchto akcí bude dětský den s podtitulem Honba za pokladem Radarky, který se uskuteční 2. června od 11 hodin a nabídne spoustu atrakcí, aktivit a kulturního vyžití nejen pro ty nejmenší, ale i pro jejich rodiče.

Děti si užijí různé workshopy, bojovou hru s úkoly a hledáním pokladu, jízdu na koni, skákací hrad, aqua-zorbing, rýžování zlata, hrnčířskou dílnu, dovádění v pěně, stezku odvahy nebo dětskou diskotéku. Pro rodiče bude připravena večerní taneční zábava.

V rámci této akce se návštěvníci mohou těšit na několik VIP hostů. Prvním z nich bude finalista SuperStar Martin Šafařík, který představí svůj bohatý hudební program. Se zpíváním pro děti a teenagery má již bohaté zkušenosti. V minulém roce vystupoval v rámci svého turné VIVA La School pro několik tisíc žáků základních a středních škol po celé Moravě a zaznamenal tak velký úspěch.

Dětský den však letos nebude jedinou kulturní akcí v areálu Leteckého muzea. Poslední prázdninový víkend se zde odehraje druhý ročník festivalu Happy Faces, jehož v rámci vystoupí hvězdy jako Marie Rottrová, skupina Slza, Lunetic, Petr Bende s kapelou, John Kelly z legendárních Kelly Family, Jakub Ondra, Jaroslav Hutka, Jiří Schmitzer, kapela Jaksi Taksi, Lo Hrůzová nebo třeba lokální kapela Bagr.

Vstupenky na obě akce lze již nyní zakoupit v síti GoOut.

Reklama

Výběr článků

Načítám